Маневицький календар: 13 вересня день народження святкує директор Маневицького ЦТДЮ

13 Вересня 2018, 07:00
Валентина Миколаївна 1905
Валентина Миколаївна

Сьогодні 13 вересня свій день народження святкує директор Маневицького центру творчості дітей та юнацтва Ковальчук Валентина Миколаївна.

Ми вас вітаємо, з великим святом, бажаємо радості багато. Хай сміється сонце, з голубого неба, і троянда перша, зацвіте для вас. Хай в житті вашому, горя не буває, на устах усмішка, маком розцвітає. Хай для вас гарна, буде кожна днина. Дорога людина, будьте завжди ви щаслива! Ще вам бажаємо, цвітіння розмаю, лагідного неба і рівних стежин. Нехай вас любить, хто милий душі, цього бажаємо вам! 

Громадська організація «Довіра» та Район.Маневичі щиро бажають щоб життя ваше було світлим, як сонячний день, повним, як келих із шампанським, безхмарним, як небо над пустелею. І нехай, як зірки в нічному небі, завжди горять вогники у вікнах ваших друзів і рідних, вогники надії. Будьте здоровими, щасливими і звичайно що фартовими!

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників в повідомлення нашої сторінки у Facebook і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024