Маневицькі «довірівці» взяли участь у фізкультурно-оздоровчому фестивалі «На крилах віри»

16 Вересня 2018, 16:10
«Довірівці» взяли участь у фізкультурно-оздоровчому фестивалі 3190
«Довірівці» взяли участь у фізкультурно-оздоровчому фестивалі

Члени Маневицької громадської організації «Довіра» взяли участь у фізкультурно-оздоровчому фестивалі «На крилах віри», який провели серед осіб з інвалідністю в місті Луцьк.

Понад 40 учасників з Маневицького (ГО інвалідів «Довіра»), Любешівського, Горохівського (ГО благодійна місія «Сонце любові»), Ратнівського (ГО районного осередку інвалідів) районів, міста Володимир-Волинського, Волинського обласного молодіжного центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», Ковельського району, Ківерців, Луцького геріатричного пансіонату.

Учасники змагались в таких видах як бочча, дартс, кеглі, їзда на візках та шашки.

Привітали всіх учасників господар фестивалю Валерій Бакаєвич, голова Волинського регіонального центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Віктор Галан-Ващук та головний суддя фестивалю Андрій Рожок.

Маневичани привезли до дому три медалі. З гри у дартс, перше та третє місця взяли Наталія Шишолик, Мирослава Погранічна та Констянтин Гончар.

«Хочеться подякувати всім організаторам за такий прекрасний фестиваль серед людей з інвалідністю. А головне нашим Маневицьким спортсменам, які ще ніколи не поверталися до дому з пустими руками, що завжди знаходять у собі сили активно брати участь у всіх спортивних заходах і не тільки. Дивлячись на них, твої проблеми кудись зникають, починаєш розуміти що у тебе їх немає і з’являється величезна мотивація не просто жити а і чогось досягати та розвиватись тільки вперед. Дуже дякую нашим спортсменам що вони просто у нас є! Успіхів вам!» – прокоментував житель селища Маневичі Андрій Данилюк.




















Читайте також: Маневичани взяли участь у змаганнях з бочі на кубку Світязя

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024