У Колках відкрили стенд пам’яті загиблим героям-землякам учасникам АТО та Небесної Сотні

19 Жовтня 2018, 11:23
У Колках відкрили стенд пам`яті загиблим 5832
У Колках відкрили стенд пам`яті загиблим

Біля пам’ятника «Колківська Республіка», що в центрі селища Колки, відкрили стенд пам’яті, встановлений на честь Українських героїв, Героїв Небесної Сотні та загиблих-земляків учасників антитерористичної операції на сході України.

На церемонію відкриття прийшли рідні та близькі загиблих воїнів, жителі громади, представники місцевої влади, військові та духовенство. На урочистих заходах перед присутніми виступив Колківський селищний голова, – повідомляють на web-сайті Колківської громади.

«Ті люди, які загинули, захищаючи рідну землю, безсмертні і пам'ять про них буде жити вічно. Побажав всім мирного неба та закінчення бойових дій на Сході України, щоб самопожертва наших Героїв не стала даремною, щоб все таки всі ми жили в тій Україні, про яку вони мріяли, і за яку віддали найдорожче-життя», – сказав Олександр Палінкевич.

Слово було надане і учаснику АТО Андрію Сидоруку, який теж привітав усіх зі святом і побажав миру, злагоди і благополуччя.

Вшанували Героїв Небесної Сотні і земляків, які загинули в зоні АТО, які віддали життя за самостійність, цілісність і незалежність України хвилиною мовчання. Духовні наставники селища отеці Андрій Закидальський та Олександр Білінський помолилися й освятили стенд пам’яті. Учасники зібрання  запалили лампадки і поклали до стенду квіти.

Захід доповнили пісенні композиції у виконанні Романа Романюка – директора та працівників Колківського будинку культури.













Читайте також: У Маневичах встановили пам’ятний хрест «Воїнам, що полягли за незалежність України».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024