Десятка хороших новин на Район.Маневичі протягом 2021 року

30 Грудня 2021, 13:08
ТОП-10 позитивних новин Район.Маневичі протягом 2021 року 2145
ТОП-10 позитивних новин Район.Маневичі протягом 2021 року

У грудні заведено підбивати підсумки. 2021-й виявився складним роком для багатьох із нас, підготувавши чимало випробувань. Однак новий рік варто починати з позитивних емоцій.

Тож вкотре редакція Район.Маневичі підготувала для своїх читачів добірку хороших новин, які найбільше переглядали протягом року. Пропонуємо пригадати, чим хорошим запам'ятався рік, що минає.

10 місце – 2560 переглядів

Що пропонують продавчині та продавці на базарі у Маневичах, бачила наша кореспондентка. Ну а читачі показали за кількістю переглядів, що хочуть подібні новини бачити частіше. А ще ми дізналися, що у нас на базарі можна придбати навіть сіно в тюках.

Базарний день в Маневичах
Базарний день в Маневичах

9 місце – 2779 переглядів

У Старосіллі шукали на роботу агронома. Зарплату обіцяли у 20 тисяч гривень. Мабуть, таки у нас багато агрономів, адже новина набрала майже 3 тисячі переглядів. 

Від кандидата вимагали контроль та супровід на етапах розвитку сільськогосподарських культур сільськогосподарського угіддя. Потрібно проводити заходи з підвищення врожайності ґрунтів, раціональне використання органічних та мінеральних добрив, пестицидів та багато іншого.

Агроном у Старосілля
Агроном у Старосілля

8 місце – 4435 переглядів

Жителі Маневиччини протягом листопада отримували листи й повідомлення про краще життя. Наші кореспонденти дізнались, що це робили Свідки Єгови з Маневиччини, які брали участь у всесвітній кампанії.  Тут були жителі Маневич, Колок, Прилісного та інших населених пунктів. Вони ділились з іншими біблійною звісткою про краще життя.

Журнал Свідків Єгови
Журнал Свідків Єгови

7 місце – 5479 переглядів

Новини про Актуальні вакансії по Маневиччині завжди були в топах переглядів. Цього разу теж не стали винятком. Працедавці шукали і слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування, і водія автотранспортних засобів.

Робота на Маневиччині
Робота на Маневиччині

6 місце – 5594 переглядів

Відомий телеведучий Дмитро Комаров сфотографувався з жителькою Волині, яка збирає чорницю поблизу Маневич та продає її біля дороги. Ще й рекомендував всім нашу смачну чорницю. А що відбувалось в інстаграмі та на фейсбуці... 

Наші журналісти також написали, що Маневицьку чорницю рекомендував телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров.

Ведучий та ягодниця
Ведучий та ягодниця

5 місце – 7016 переглядів

Трирічна дівчинка пішла в невідомому напрямку разом з вівчаркою, з якою нерозлучна. Через кілька хвилин мати помітила її відсутність і одразу сповістила поліцію. 

Давно ми в Маневичах не бачили такої дружньої допомоги усіх, кого тільки можна було залучити. Шукали гуртом. І це дало таки свій позитивний результат – у Маневичах знайшли трирічну дівчинку, яка загубилась з вівчаркою.

Дівчинка, яка загубилася
Дівчинка, яка загубилася

4 місце – 8933 переглядів

Через погодні умови ягідний сезон на Маневиччині настав раніше, ніж у попередні роки. Продавчині запевняли, що збирають чорницю самі, і лише руками. Скидали ціну до 45 гривень за кілограм. А якщо брати десятилітрове відро, то буде по 40 гривень.

Наші читачі дали понад 8 тисяч переглядів новині про те, скільки коштує літр чорниць на Маневичинні.

Чорниця
Чорниця

3 місце – 9466 переглядів

Кулінарією місцевий житель Ростислав цікавився з дитинства, адже в сім'ї готують мама і старша сестра. З часом почав більше приділяти уваги подробицям приготування тих чи інших страв, експериментував для друзів, від чого останні чим далі, тим більше були у захваті. 

Ми теж лишилися приємно здивовані й поділилися рецептом салату з кабачків та сардини від програміста. Як виявилось, не дарма.

Салат з кабачків та сардини
Салат з кабачків та сардини

2 місце – 9821 переглядів

Найчастіше вишню асоціюють у нас з десертами, компотом або варенням, але спробуйте подати під вишневим соусом м'ясо – і ваші сумніви в його доречності повністю розсіються. 

Господиня, яка поділилася з нами цим рецептом, мала рацію, адже читачі оцінили це кількістю переглядів рецепту вишневого соусу до м'яса.

Вишневий соус до м'яса
Вишневий соус до м'яса

1 місце – 14916 переглядів

Доступні й зручні онлайн-сервіси допомагають багатьом купувати й продавати будинки, навіть лежачи на улюбленому дивані перед телевізором. 

Ми ж вирішили зібрати найцікавіше в одній новині, якій дали заголовок Топ-5 найдорожчих будинків, які продають у Маневичах.

Будинки в Маневичах
Будинки в Маневичах

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024