Архів новин за 27 Вересня 2017

19:09
У Волинській області співробітники управління захисту економіки Національної поліції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали на хабарі чоловіка народного депутата, керівника однієї з кваліфікаційно-дисциплінарних комісій адвокатури.
18:09
Старший слідчий прокуратури Волинської області звернувся до Луцького міськрайонного суду Волинської області із клопотанням про відсторонення посадовця від виконання посадових обов’язків строком на 2 місяці, мотивуючи тим, що особа підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди.
17:09
Днями в бібліотеці ліцею відбулася зустріч з начальником відділу Центру надання адміністративних послуг Скороход Наталією Михайлівною.
13:09
Нарешті почалися певні зрушення у так званій «справі» Бринського. Йдеться про позбавлення звання «почесного громадянина Луцька» радянського партизана, підполковника ГРУ Генерального штабу Червоної армії - Антона Бринського та перейменування однієї з шкіл Маневич, яка ще й досі носить його ім'я.
13:09
Лісівники кажуть, що цей рік – один з найбагатших на гриби. У зв’язку з тим, що людей у лісах багато, роботи лісівникам додається.
09:09
27 вересня святкують Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього, а попросту – Воздвиження. Це свято пов’язане з біблійною легендою про те, як із трьох знайдених хрестів визначали, на якому з них був розіп’ятий Ісус Христос.
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024