Рецепт приготування паштету з «Мівіною» від кравчині. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

13 Листопада 2020, 14:30
Паштет з «Мівіною» 16368
Паштет з «Мівіною»

Маневицька кравчиня Ірина Рибачук, розповіла Район.Маневичі як приготувати паштет з вермішеллю швидкого приготування «Мівіна».

Господиня каже, що таку страву вони всією сім'єю завжди готують на великі свята. Але коли є час та бажання, то можна приготувати й в будній день.

Читайте також: Рецепт вівсяних котлет з печерицями від військовослужбовця. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

 Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 1 кілограм жирного свинячого фаршу
  • 3 цибулини
  • 5 пачок сухої «Мівіни»
  • 5 курячих сирих яєць

Цибулю перекрутіть на м’ясорубці. Потім покришіть суху «Мівіну» в тарілку і додайте сирих курячих яєць та все це перемішайте. Далі додайте фарш, перекручену цибулю, посоліть та поперчіть це. Повторно все це перемішайте. Поділіть на чотири частини та розкладіть у формочки, а якщо їх немає то можна просто викласти на деко, попередньо сформувавши його хлібцями.

Запікайте при температурі 200ºC від 40 до 60 хвилин. Паштет має зверху запектися та утворитися хрумка шкірка.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024