Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Паштет з «Мівіною»
Паштет з «Мівіною»

Маневицька кулінарія: кравчиня поділилася рецептом приготування паштету з «Мівіною»

15:41 14.10.2019
2144

Маневицька кравчиня Ірина Рибачук, розповіла Район.Маневичі як приготувати паштет з вермішеллю швидкого приготування «Мівіна».

Господиня каже, що таку страву вони всією сім'єю завжди готують на великі свята. Але коли є час та бажання, то можна приготувати й в будній день.

«Такий паштет прийнято готувати у нашій родині в більшості на свята. Але коли хочеться чогось смачненького, то можна приготувати і в будній день, головне аби було бажання, бо готується цей паштет дуже просто», – каже Ірина.

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 1 кілограм жирного свинячого фаршу
  • 3 цибулини
  • 5 пачок сухої «Мівіни»
  • 5 курячих сирих яєць

Цибулю перекрутіть на м’ясорубці. Потім покришіть суху «Мівіну» в тарілку і додайте сирих курячих яєць та все це перемішайте. Далі додайте фарш, перекручену цибулю, посоліть та поперчіть це. Повторно все це перемішайте. Поділіть на чотири частини та розкладіть у формочки, а якщо їх немає то можна просто викласти на деко, попередньо сформувавши його хлібцями.

Запікайте при температурі 200ºC від 40 до 60 хвилин. Паштет має зверху запектися та утворитися хрумка шкірка.

Читайте також: Маневицька кулінарія: учасниця ГО «Довіра» розповіла як приготувати сирні пончики

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
9 грудня
Вчора
07.12.2019
06.12.2019
05.12.2019
04.12.2019
03.12.2019
02.12.2019
01.12.2019
30.11.2019
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин