Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Паштет з «Мівіною»
Паштет з «Мівіною»

Маневицька кулінарія: кравчиня поділилася рецептом приготування паштету з «Мівіною»

13:12 29.10.2018
645

Маневицька кравчиня Ірина Рибачук, розповіла Район.Маневичі як приготувати паштет з вермішеллю швидкого приготування «Мівіна».

Господиня каже, що таку страву вони всією сім'єю завжди готують на великі свята, такі як Трійця, Великдень та Різдво. Але коли є час та бажання, то можна приготувати і в будній день.

«Такий паштет прийнято готувати у нашій родині на Трійцю, Великдень і Різдво. Але коли хочеться чогось смачненького, то можна приготувати і в будній день, головне аби було бажання, бо готується цей паштет дуже просто», – каже Ірина.

Отже, для приготування вам потрібні слідуючі інгредієнти:

  • 1 кілограм жирного свинячого варшу.
  • 3 цибулини.
  • 5 пачок сухої «Мівіни».
  • 5 курячих сирих яєць.

Цибулю перекрутіть на м’ясорубці. Потім покришіть суху «Мівіну» в тарілку і додайте сирих курячих яєць та все це перемішайте. Далі додайте варш, перекручену цибулю, посоліть та поперчіть це. Повторно все це перемішайте. Поділіть на чотири частини та розкладіть у формочки, а якщо їх немає то можна просто викласти на деко, попередньо сформувавши його хлібцями.

Запікайте при температурі 200ºC від 40 до 60 хвилин. Паштет має зверху запектися і утворитися хрумка шкірка.

Читайте також: Маневицька кулінарія: учасниця ГО «Довіра» розповіла як приготувати сирні пончики.

Коментарі
20 листопада
Сьогодні
Вчора
18.11.2018
17.11.2018
16.11.2018
15.11.2018
14.11.2018
13.11.2018
12.11.2018
11.11.2018
10.11.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин