Рецепт приготування паштету з «Мівіною» від кравчині. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Маневицька кравчиня Ірина Рибачук, розповіла Район.Маневичі як приготувати паштет з вермішеллю швидкого приготування «Мівіна».
Господиня каже, що таку страву вони всією сім'єю завжди готують на великі свята. Але коли є час та бажання, то можна приготувати й в будній день.
Читайте також: Рецепт вівсяних котлет з печерицями від військовослужбовця. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:
- 1 кілограм жирного свинячого фаршу
- 3 цибулини
- 5 пачок сухої «Мівіни»
- 5 курячих сирих яєць
Цибулю перекрутіть на м’ясорубці. Потім покришіть суху «Мівіну» в тарілку і додайте сирих курячих яєць та все це перемішайте. Далі додайте фарш, перекручену цибулю, посоліть та поперчіть це. Повторно все це перемішайте. Поділіть на чотири частини та розкладіть у формочки, а якщо їх немає то можна просто викласти на деко, попередньо сформувавши його хлібцями.
Запікайте при температурі 200ºC від 40 до 60 хвилин. Паштет має зверху запектися та утворитися хрумка шкірка.