Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Салат з грибів та моркви
Салат з грибів та моркви

Маневицька кулінарія: хуторянка готує салат з грибів та моркви

23:53 15.11.2018
500

Маневичанка Ганна Рибачук, яка проживає на хуторі Лоше, розповіла Район.Маневичі про процес приготування салату з грибів та моркви.

Грибний сезон на хуторі це не просто прогулянка в ліс, трофеї «тихого полювання» можна знайти навіть під хатою. Коли вони збираються в холодильнику у великій кількості, крім грибних супів та сушіння в печі, можна ще готувати дуже смачні салати, – пише господиня.

«Оригінальний та дуже смачний, для любителів грибів буде головною стравою на столі серед всіх інших. А головне, салат дуже простий у приготуванні», – пояснює Ганна.

Отже, для приготування вам потрібні слідуючі інгредієнти:

  • 1 кілограм грибів.
  • 1 кілограм цибулі.
  • 1 кілограм моркви.
  • 1,5 кілограма помідорів.
  • 2 або 3 столові ложки олії.
  • 2 столові ложки оцету.
  • 2 лаврових листка.
  • 50 грамів солі.
  • 150 грамів цукру.

Гриби відваріть та після цього поріжте маленькими шматочками, цибулю півкільцями. Моркву натріть на тертці. З помідорів зніміть шкірку та також наріжте шматочками. В каструлі прогрійте олію та легенько просмажте в ній цибулю. Додайте всі інші інгредієнти та тушкуйте півтори години на середньому вогні, інколи помішуючи. Розкладіть у банки та законсервуйте.

Читайте також як електрик готує салат з капусти.

Коментарі

Ольга Гулаг

13:32 08.12.2018

Дивно я завжди думала що Олії потрібно більше.

19 грудня
Сьогодні
Вчора
17.12.2018
16.12.2018
15.12.2018
14.12.2018
13.12.2018
12.12.2018
11.12.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин