Рецепт домашньої сардини від рибалки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

01 Листопада 2020, 14:00
Домашня сардина 13922
Домашня сардина

Рибалка з Маневицького району Валентин Матвійчук розповів, як приготувати сардину в домашніх умовах.

Він займається риболовлею по всій Україні вже близько 11 років, був навіть кілька разів за кордоном, сам після вилову все чистить і готує.

«Домашню сардину можна вживати відразу або заготовити законсервувавши в стерильні компактні баночки», – пояснює чоловік.

Читайте також: Рецепт борщу із квашеними яблуками від домогосподарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:

  • 1 кілограм оселедця або скумбрії.
  • 2 склянки води.
  • 125 грамів олії.
  • 2 чайні ложки солі.
  • 2 великі цибулини.
  • Перець-горошок до свого смаку.

Почистьте рибу і поріжте її на шматочки. Цибулю наріжте кільцями. В каструлю з товстим дном, викладіть шарами рибу та цибулю. Залийте це все водою та олією, додайте перець. Тушкуйте 4 години на маленькому вогні.

Коментарі
08 Грудня 2018, 15:30
<p>Дуже гарно описав! Молодець! Дуже рада що в нас є люди які так смачно вміють готувати.</p>
14 Березня 2019, 23:41
рибак-російскою, рибалка--українською
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024