Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Домашня сардина
Домашня сардина

Маневицька кулінарія: рибак готує домашню сардину

21:26 24.11.2018
486

Рибак з Маневиччини Валентин Матвійчук, розповів рецепт приготування сардини в домашніх умовах.

Як розповів хлопець, він займається риболовлею по всій Україні вже близько 10 років, був навіть кілька разів за кордоном, сам після вилову все чистить і готує.

«Домашню сардину можна вживати відразу або заготовити законсервувавши в стерильні компактні баночки», – пояснює рибак.

Отже, для приготування нам потрібні слідуючі інгредієнти:

  • 1 кілограм оселедця або скумбрії.
  • 2 склянки води.
  • 125 грамів олії.
  • 2 чайні ложки солі.
  • 2 великі цибулини.
  • Перець-горошок за смаком.

Почистіть рибу і поріжте її на шматочки. Цибулю наріжте кільцями. В каструлю з товстим дном, викладіть шарами рибу та цибулю. Залийте це все водою та олією, додайте перець. Тушкуйте 4 години на маленькому вогні.

Читайте також як будівельниця готує печиво на амонію.

Коментарі

Ольга Гулаг

13:30 08.12.2018

Дуже гарно описав! Молодець! Дуже рада що в нас є люди які так смачно вміють готувати.

16 грудня
Сьогодні
Вчора
14.12.2018
13.12.2018
12.12.2018
11.12.2018
10.12.2018
09.12.2018
08.12.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин