Рецепт домашньої сардини від рибалки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
01 Листопада 2020, 14:00
13922
Домашня сардина
Рибалка з Маневицького району Валентин Матвійчук розповів, як приготувати сардину в домашніх умовах.
Він займається риболовлею по всій Україні вже близько 11 років, був навіть кілька разів за кордоном, сам після вилову все чистить і готує.
«Домашню сардину можна вживати відразу або заготовити законсервувавши в стерильні компактні баночки», – пояснює чоловік.
Читайте також: Рецепт борщу із квашеними яблуками від домогосподарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:
- 1 кілограм оселедця або скумбрії.
- 2 склянки води.
- 125 грамів олії.
- 2 чайні ложки солі.
- 2 великі цибулини.
- Перець-горошок до свого смаку.
Почистьте рибу і поріжте її на шматочки. Цибулю наріжте кільцями. В каструлю з товстим дном, викладіть шарами рибу та цибулю. Залийте це все водою та олією, додайте перець. Тушкуйте 4 години на маленькому вогні.
27/04/2024
П'ятниця
26.04.2024
13:31
11:55
11:18
ГАЛЕРЕЯ
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт
Коментарі