Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Маневичанка розповіла, як приготувати борщ із квашеними яблуками
Маневичанка розповіла, як приготувати борщ із квашеними яблуками

Маневицька кулінарія: господиня розповіла, як приготувати борщ із квашеними яблуками

13:15 25.10.2019
358

Маневицька домогосподарка Ганна Рибачук розповіла про процес приготування борщу із квашеними яблуками.

Маневичанка каже, що двох однакових борщів навіть в одного кухаря не вийде. Через ту причину, що в Україні у кожної господині свій рецепт, а то й кілька.

«Серед рецептів борщу в моїй колекції є один особливий – з квашеними яблуками. Про нього я й розповім», – пише господиня.

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 200 грамів квашених яблук
  • 250 грамів буряків
  • 400 грамів картоплі
  • 300 грамів свіжої капусти
  • 1 цибулина
  • 4 столових ложки сметани
  • 3 столових ложки вершкового масла
  • 1 столова ложка оцту
  • 1 чайна ложка пшеничного борошна
  • Сіль та перець на смак
  • Лавровий лист та зелень.

Зварити з кісток бульйон та процідити його. Зразу після цього, почистити картоплю, нарізати та покласти до бульйону. Повторно довести до кипіння. Нарізати соломкою буряки. Порізати яблука на шматочки (без серцевини), затушкувати їх до напівготовності та додати до них вершкове масло, бульйон й оцет. Пошаткувати свіжу капусту та разом із пасерованою цибулею, пасерованим борошном розвести бульйоном та посолити. Заправити перцем, лавровим листом і варити до готовності.

Вже за столом, у тарілку з борщем додати сметану й дрібно нарізати зелень петрушки.

Читайте також: Маневицька кулінарія: хуторянка готує салат з грибів та моркви

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
14 грудня
Сьогодні
Вчора
12.12.2019
11.12.2019
10.12.2019
09.12.2019
08.12.2019
07.12.2019
06.12.2019
05.12.2019
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин