Рецепт борщу із квашеними яблуками від домогосподарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

09 Березня 2020, 16:52
Маневичанка розповіла, як приготувати борщ із квашеними яблуками 3482
Маневичанка розповіла, як приготувати борщ із квашеними яблуками

Маневицька домогосподарка Ганна Рибачук розповіла, як приготувати борщ із квашеними яблуками.

Маневичанка каже, що двох однакових борщів навіть в одного кухаря не вийде. Через ту причину, що в Україні у кожної господині свій рецепт, а то й кілька.

«Серед рецептів борщу в моїй колекції є один особливий – з квашеними яблуками. Про нього я й розповім», – пише господиня.

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 200 грамів квашених яблук
  • 250 грамів буряків
  • 400 грамів картоплі
  • 300 грамів свіжої капусти
  • 1 цибулина
  • 4 столових ложки сметани
  • 3 столових ложки вершкового масла
  • 1 столова ложка оцту
  • 1 чайна ложка пшеничного борошна
  • Сіль та перець на смак
  • Лавровий лист та зелень.

Зварити з кісток бульйон та процідити його. Зразу після цього, почистити картоплю, нарізати та покласти до бульйону. Повторно довести до кипіння. Нарізати соломкою буряки. Порізати яблука на шматочки (без серцевини), затушкувати їх до напівготовності та додати до них вершкове масло, бульйон й оцет. Пошаткувати свіжу капусту та разом із пасерованою цибулею, пасерованим борошном розвести бульйоном та посолити. Заправити перцем, лавровим листом і варити до готовності.

Вже за столом, у тарілку з борщем додати сметану й дрібно нарізати зелень петрушки.

Читайте також: Рецепт домашньої піци від керівниці громадської організації. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024