На Маневиччині приватизують державне підприємство

27 Листопада 2019, 18:00
На Маневиччині приватизують державне підприємство 4201
На Маневиччині приватизують державне підприємство

У Фонді державного майна України оприлюднили перелік нових об’єктів, що підлягають приватизації.

Станом на 25 листопада з міністерствами та відомствами погодили на приватизацію 415 об‘єктів, серед яких є і державне підприємство «Волиньторф», – повідомили на сайті Фонду державного майна.

«Найбільшу кількість об’єктів передали Міністерству розвитку, економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерству енергетики та захисту довкілля, а також Міністерству інфраструктури», – зазначив голова фонду Дмитро Сенниченко.

За його словами, після опрацювання документів та підготовки максимально відкритої інформації про ці об’єкти планується виставити їх на аукціони ProZorro.Продажі.

Також екс-голова Маневицької райдержадміністрації пише, що виявляється тепер і продаж підприємства на Маневиччині – це не так страшно

«Виявляється, коли Зеленський став президентом, то вже землі для ДП «Волиньторф» і не треба. Ну в крайньому разі про це вже не пишуть в газетах, не виступають на сесіях і це при тому, що ні гектара державної землі для Волиньторфу ніхто так і не виділяв. Хоч раніше всі переконували, що все блокує Порошенко. А хто тепер блокує? Чи може вже Зеленський з Гончаруком розвалюють завод, а всіх працівників хочуть зробити безробітними? І виявляється, що тепер і продаж підприємства – це не так страшно», – прокоментував Андрій Линдюк.

Документ
Документ

Об'єкт
Об'єкт

З повним переліком єдиних майнових комплексів державних підприємств і їх структурних підрозділів, у тому числі тих, що передані в оренду, які підлягають приватизації у 2019 році можна ознайомитись на сайті Фонду державного майна України.

Читайте також: В області переконані, що підприємство «Волиньторф» має обов’язково працювати

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024