Рецепт запіканки з рисом від інженера-будівельника. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Інженер-будівельник з Маневицького району Олександр Поліщук розповів, як приготувати запіканку з рисом.
Така страва добре смакує як на сніданок, так і в якості гарніру чи як самостійний продукт. Дуже ситна і смачна та ще й соковита, – пише господар.
Читайте також: Рецепт галушок з шинкою від майстрині виробничого навчання. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:
- 120 грамів довгого рису
- 250 грамів копченої ковбаси
- 2 свіжих помідори (зараз можна придбати в магазині)
- 1 морквина
- 1 цукіні (кабачок)
- 2 зубчики часнику
- 50 грамів твердого сиру
- Сіль та перець на смак
- 1 чайна ложка хмелі-сунелі (можна замінити приправою для плову)
- Олія для смаження.
Рис відваріть до напівготовності, овочі наріжте кубиками, а моркву натріть на тертці з середніми отворами. Моркву разом з овочами підсмажте на олії та перемішайте разом з рисом додавши хмелі-сунелі. Покладіть рис з овочами й ковбасою шарами у форму. Присипте зверху сиром. Запікайте в духовці при температурі 200 °C до золотистої скоринки.
Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber та Telegram канал новин та дізнавайтесь новини одні з перших. Також Telegram група в якій ви зможете обговорити публікації.