Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Рецепт запіканки з рисом від інженера-будівельника
Рецепт запіканки з рисом від інженера-будівельника

Рецепт запіканки з рисом від інженера-будівельника. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

18:00 12.12.2019
545

Інженер-будівельник з Маневицького району Олександр Поліщук розповів, як приготувати запіканку з рисом.

Така страва добре смакує як на сніданок, так і в якості гарніру чи як самостійний продукт. Дуже ситна і смачна та ще й соковита, – пише господар.

Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:

  • 120 грамів довгого рису
  • 250 грамів копченої ковбаси
  • 2 свіжих помідори (зараз можна придбати в магазині)
  • 1 морквина
  • 1 цукіні (кабачок)
  • 2 зубчики часнику
  • 50 грамів твердого сиру
  • Сіль та перець за смаком
  • 1 чайна ложка хмелі-сунелі (можна замінити приправою для плову)
  • Олія для смаження.

Рис відваріть до напівготовності, овочі наріжте кубиками, а моркву натріть на тертці з середніми отворами. Моркву разом з овочами підсмажте на олії та перемішайте разом з рисом додавши хмелі-сунелі. Покладіть рис з овочами й ковбасою шарами у форму. Присипте зверху сиром. Запікайте в духовці при температурі 200 °C до золотистої скоринки.

Читайте також: Рецепт «Королівського салату» від пенсіонерки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
29 січня
Вчора
27.01.2020
26.01.2020
25.01.2020
24.01.2020
23.01.2020
22.01.2020
21.01.2020
20.01.2020
19.01.2020
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин