Рецепт запіканки з рисом від інженера-будівельника. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

22 Вересня 2020, 15:00
Рецепт запіканки з рисом від інженера-будівельника 2257
Рецепт запіканки з рисом від інженера-будівельника

Інженер-будівельник з Маневицького району Олександр Поліщук розповів, як приготувати запіканку з рисом.

Така страва добре смакує як на сніданок, так і в якості гарніру чи як самостійний продукт. Дуже ситна і смачна та ще й соковита, – пише господар.

Читайте також: Рецепт галушок з шинкою від майстрині виробничого навчання. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:

  • 120 грамів довгого рису
  • 250 грамів копченої ковбаси
  • 2 свіжих помідори (зараз можна придбати в магазині)
  • 1 морквина
  • 1 цукіні (кабачок)
  • 2 зубчики часнику
  • 50 грамів твердого сиру
  • Сіль та перець на смак
  • 1 чайна ложка хмелі-сунелі (можна замінити приправою для плову)
  • Олія для смаження.

Рис відваріть до напівготовності, овочі наріжте кубиками, а моркву натріть на тертці з середніми отворами. Моркву разом з овочами підсмажте на олії та перемішайте разом з рисом додавши хмелі-сунелі. Покладіть рис з овочами й ковбасою шарами у форму. Присипте зверху сиром. Запікайте в духовці при температурі 200 °C до золотистої скоринки.

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber та Telegram канал новин та дізнавайтесь новини одні з перших. Також Telegram група в якій ви зможете обговорити публікації.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024