Маневичани просили Зеленського не робити центр району у Камені-Каширському. ВІДЕО

09 Липня 2020, 14:09
Маневичани просили Зеленського не робити центр району у Камені-Каширському 16935
Маневичани просили Зеленського не робити центр району у Камені-Каширському

Делегація з Маневицького району у складі Людмили Кирди, Анатолія Мельника, Ігоря Дерлюка, Петра Хомича, Петра Зінчука, Олексія Гнатюка, Любов Солов'янчик, Олександра Гаврилюка та інших, зустрілися з Президентом України Володимиром Зеленським.

Маневичанам вдалося поспілкуватися з главою держави, який вислухав аргументи людей, які не хочуть аби центр четвертого повіту був у Камені-Каширському, повідомили на відео Радіомовлення Маневицького.

«Старались коротко озвучити нашу проблему. Передали йому пакет документів, передали йому звернення і висловили велику надію, що наше питання буде вирішене – що нас не поділять на половину. Записав наш Маневицький район, трішки вникав в ту проблему. Маємо надію що він все таки втрутиться і рішення яке прийняв профільний комітет буде змінено», – сказала Людмила Кирда.

Нагадаємо, що згідно з запропонованим урядом планом: із 16 на Волині має залишитися лише 4 райони. 30 червня маневичани вже вдруге перекривали рух міжнародної траси через укрупнення районів. На думку місцевих експертів, план зміни територій на Волині має недоліки.

Читайте також: «Поки заїдеш в районний центр, всі пломби з зубів випадуть», – маневичанин про дорогу до Камінь-Каширська. ВІДЕО

Коментарі
10 Липня 2020, 12:54
Манневичани забронзовіли вони просять президента не робити район в Камінь- Каширську як будь-то у Камені їм не треба свій, а зробити його у Маневичах. Здається нічого абсурдного ще ми не чули і не бачили. Вмотивувальна частина цього ессе, мовляв наш район найбільший про те забувають або не бажають чути що Камінь-Каширський район троха більший за Маневицький з більшим населенням та більшим населенням у самому місті як у селищі. Крім того плотність населення у Камінь-Каширському районі набагато вища ніж у тому за який просять, населених пунктів теж більше та менше боліт та лісових масивів про які вони з гордістю нам усім повідомляють. Забули сказати про тюрму серед селища яка ще стоїть чи розібрали? Тому Камінь-Каширці до тюрми не підуть однозначно хіба ви зі своєю до нас, ласкаво просимо.
11 Липня 2020, 19:42
Те, що в Камінь світло пізніше провели, через те густота населення більша, то всі знають. Ви краще проілюструйте Ваші автомагістралі та залізничні шляхи. Люди не мають чим зайнятися то може через те і "плотність" більша?
14 Липня 2020, 12:53
Леонід Панчук Задача 2 для Хомича:<br/>1). Майбутня Маневичівська ОТГ матиме: - 23,8 тисячі населення, біля 1100 км2 площу, густота населення 21,6 осіб на км2(найменша серед міських і селищних(бувших райцентрів) ОТГ.<br/>2).Створена + планова Колківська ОТГ матиме: - 24,5 тисяч населення, біля 800 км2 площу, густота населення 30,6 осіб на км2.<br/>3). Майбутня Камінь- Каширська ОТГ матиме: - 57000 тисяч населення, біля 1550 км2 площу, густота населення 36,7 осіб на км2(Найбільша серед ОТГ (крім Ковеля) центру і півночі області.<br/>м. Камінь- Каширський разом з 11 селами, які видно з межі міста(зона доступності в межах до -3 км) - має населення 25 тисяч чоловік, тобто більше, ніж вся Маневицька ОТГ на площі приблизно 1100 км2 або Колкіська на відповідній площі.<br/>Питається в умові задачі: Куди ведуть всі дороги?
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024