Селищних та сільських голів Маневиччини запрошують на вебінар «Виборчі права людей з інвалідністю»

14 Вересня 2020, 16:15
Селищних та сільських голів Маневиччини запрошують на вебінар «Виборчі права людей з інвалідністю» 2432
Селищних та сільських голів Маневиччини запрошують на вебінар «Виборчі права людей з інвалідністю»

Учасники Громадської організації «Осіб з інвалідністю «Довіра» запрошують всіх взяти участь у просвітницькому вебінарі «Виборчі права людей з інвалідністю» 16 вересня о 16:00.

Вебінар проходитиме на платформі ZOOM. Довірівці просять всіх учасників попередньо розібратися та налаштувати даний відеосервіс для використання. Зареєструватись на вебінар можна за посиланням https://forms.gle/jqLPGrDoFV23oRQC6, після реєстрації ви отримаєте номер кімнати в ZOOM.

Протягом липня – серпня 2020 року учасники Громадської організації «Осіб з інвалідністю «Довіра» разом з випусковим редактором інтернет-видання Район.Маневичі провели моніторинг доступності 68 виборчих дільниць у Маневицькому районі.

Читайте також: Маневичани перевірили чи легко потраплять люди з інвалідністю на вибори

Об’єктами дослідження були території навколо виборчої дільниці, приміщення для голосування та санітарно-гігієнічні приміщення, які розташовані поряд із приміщенням для голосування.

«Ми знали, що з доступністю буде все дуже погано в районі. Тому старались нікого не навантажувати, а просто зробити рекомендації на місці, якщо керівники були присутні. Але були й такі, які не хотіли щось показувати, або взагалі втікали, як від прокажених. А страшного по факту нічого не відбулось. Тепер дуже надіюсь, що всі ці люди не тільки вміють обіцяти перед виборами, а й показати всім людям те, що вони не «пустослови», приєднавшись до вебінару, на який я їх особисто всіх дуже щиро запрошую. Ми все зробили для того, аби вам нікуди не довелось їхати. І те з'явитесь ви на вебінар чи ні – покаже ваше відношення до усіх людей з інвалідністю в Маневицькому районі», наголосив Андрій Рибачук.

Про це та багато іншого поговоримо з директоркою ГО Центр «Соціальна дія», співголовою координаційної ради Коаліції з протидії дискримінації в Україні, експерткою ГО Fight for Right, яка співпрацює з агенціями ООН, Радою Європи та інституціями Європейського Союзу – Іриною Федорович.

Анонс
Анонс

Читайте також: У Маневичах представили результати проєкту «Медицина без бар’єрів»

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber та Telegram канал новин та дізнавайтесь новини одні з перших. Також Telegram група в якій ви зможете обговорити публікації.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024