Маневичан запрошують долучитися до Всесвітньої акції «16 днів проти насильства»

20 Листопада 2020, 15:30
Маневичан запрошують долучитися до Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» 1377
Маневичан запрошують долучитися до Всесвітньої акції «16 днів проти насильства»

25 листопада 2020 року о 13:00 на Театральному майдані міста Луцьк пройде аутріч-кампанія «Не мовчи – насильство руйнує життя!».

Захід відбудеться у рамках щорічної Всесвітньої акції «16 днів проти насильства», яку з 1991 року офіційно підтримує міжнародна спільнота, повідомили в Управлінні інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації

Також під час акції у Луцьку відбудеться презентація артінсталяції «ЇХ БІЛЬШЕ НЕМАЄ…». Окрім того, запланували ще ряд заходів таких, як: перфоманс «Подолання гендерних стереотипів», показ соціальних відеороликів, надання юридичної та психологічної консультації, розповсюдження друкованої продукції та фотозона «Родина без насильства».

Читайте також: Маневичанам розповіли, як правильно приймати спадщину

Кампанія «16 днів проти насильства» щорічно триває з 25 листопада по 10 грудня. У цей період традиційно відбувається масове підсвічування будівель різної форми власності помаранчевим кольором у темну пору доби. Адже помаранчевий – це офіційний колір кампанії «16 днів проти насильства», що символізує світле та вільне від жорстокості майбутнє.

Жителів Маневиччини запрошують долучитися до даного дійства та запалити помаранчеві вогні, задля усвідомлення та розуміння кожного, що будь-який прояв насильства є абсолютно неприйнятним у житті сучасного суспільства.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024