Рецепт зраз із морквою та цибулею від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

29 Грудня 2020, 16:13
Рецепт зраз із морквою та цибулею від кухарки 3852
Рецепт зраз із морквою та цибулею від кухарки

Кухарка з Маневиччини Іванна Савонік, розповіла Район.Маневичі як приготувати картопляні зрази із морквою та цибулею.

Смачні та швидкі у приготуванні. Інгредієнти цієї страви є у кожної господині в домі, пише кухарка.

Вживати їх потрібно, як самостійну страву.

Читайте також: Рецепт сирних коржиків від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

Для тіста:

  • 500 грамів картоплі
  • 600 або 700 грамів борошна
  • 2 столові ложки манної каші
  • Половину столової ложки солі

Для начинки:

  • 500 грамів моркви
  • 2 середніх цибулини
  • 2 або 3 столові ложки олії
  • Сіль та перець на смак

Картоплю почистити від шкірки та покласти у каструлю, посолити й залити водою. Відварити, зцідити воду і дати аби картопля охолонула. Потовкти її, засипати манну кашу, борошно та замісити не сильно туге тісто.

Начинка: Моркву натерти на тертці з великими отворами, цибулю порізати півкільцями. Це все треба підсмажити на олії, посолити й поперчити на смак.

Зліпити пиріжки, обсмажити їх на сковорідці в олії. Страва готова, щоб її вживати.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024