Рецепт зраз із морквою та цибулею від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Кухарка з Маневиччини Іванна Савонік, розповіла Район.Маневичі як приготувати картопляні зрази із морквою та цибулею.
Смачні та швидкі у приготуванні. Інгредієнти цієї страви є у кожної господині в домі, пише кухарка.
Вживати їх потрібно, як самостійну страву.
Читайте також: Рецепт сирних коржиків від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:
Для тіста:
- 500 грамів картоплі
- 600 або 700 грамів борошна
- 2 столові ложки манної каші
- Половину столової ложки солі
Для начинки:
- 500 грамів моркви
- 2 середніх цибулини
- 2 або 3 столові ложки олії
- Сіль та перець на смак
Картоплю почистити від шкірки та покласти у каструлю, посолити й залити водою. Відварити, зцідити воду і дати аби картопля охолонула. Потовкти її, засипати манну кашу, борошно та замісити не сильно туге тісто.
Начинка: Моркву натерти на тертці з великими отворами, цибулю порізати півкільцями. Це все треба підсмажити на олії, посолити й поперчити на смак.
Зліпити пиріжки, обсмажити їх на сковорідці в олії. Страва готова, щоб її вживати.