Жителі Прилісненської громади можуть безоплатно отримати послугу з перевезення

01 Вересня 2021, 10:30
Жителі Прилісненської громади можуть безоплатно отримати послугу з перевезення 1026
Жителі Прилісненської громади можуть безоплатно отримати послугу з перевезення

Послугу надають транспортним засобом спеціалізованого призначення – автомобілем з підіймальним пристроєм, гідравлічними підіймачами, з низьким рівнем підлоги, пандусами тощо.

Про це повідомили у Прилісненській громаді.

Автомобіль призначили для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями (порушенням опорно-рухового апарату та іншими захворюваннями), які пересуваються за допомогою технічних засобів реабілітації та інших маломобільних груп населення.

Отримати послугу можуть особи з інвалідністю та діти з інвалідністю, які мають порушенням опорно-рухового апарату, особи з інвалідністю та діти з інвалідністю з порушенням зору, інтелектуальними та психічними порушеннями, особи похилого віку, інші жителі, які не можуть пересуватись самостійно, якщо такі люди не мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автомобіля, у тому числі такого, який отримали через структурні підрозділи соціального захисту населення.

Для того, щоб отримати послугу вперше необхідно звернутись до КЗ «ЦНСП Прилісненської сільської ради» за адресою: село Прилісне, вулиця Сойне, будинок 6б із заявою зразка, який встановили на отримання послуги із перевезення.

Також потрібні ксерокопії документів:

  • паспорт громадянина України;
  • ідентифікаційний код;
  • довідку МСЕК для осіб з інвалідністю, або ЛКК (медичний висновок) для дітей з інвалідністю;
  • для осіб похилого віку та інших осіб,  які не мають довідки МСЕК або ЛКК(медичний висновок) потрібно надати довідку від лікаря про нездатність самостійно пересуватись.

Після укладання меморандуму, з метою подальшого отримання послуги, отримувачу потрібно подавати заявку диспетчеру на кожну поїздку (за телефоном 098 894 87 46, або електронною адресою: [email protected]).

Читайте також: Прилісне: як ягоди рятують сім'ї від трудової міграції

При цьому отримувач транспортних послуг вказує день, час запланованої поїздки, початкову та кінцеву адресу маршруту, потребу у супроводженні (наявність супроводжуючої особи).

Послуги з перевезення надають жителям по зверненню не частіше як 2 рази на тиждень, крім транспортування до закладів охорони здоров’я та у разі потреби в медичній допомозі. Послугу надають в межах Прилісненської ОТГ, у виключних випадках в межах Волинської області.

Скористатись послугою можна з понеділка по четвер з 8:00 до 17:15, у п’ятницю з 8:00 до 16:00. Субота, неділя  та святкові дні – вихідні дні.

Більш детальну інформацію щодо безплатних транспортних послуг можна отримати у комунальному закладі «Центр надання соціальних послуг Прилісненської сільської ради» за адресою: село Прилісне, вулиця Сойне, будинок 6б або за телефоном 098 894 87 46.

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин. А також Instagram.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024